Den ligner riktignok på utgående versjon, men større motorer, lenger rekkevidde og moderne utstyr, preger nye Renault Zoe. I dag kom norske priser.

Vi har allerede vist bildene og fortalt om nye Zoe. Her er det snakk om batteri på 52 kWt mot dagens 40, mer hestekrefter og ikke minst nytt interiør med ny teknologi.

Instrumenteringen består av 10-tommers digitalt display og infotainmentsystemet får 9,3-tommer skjerm. Begge gir både en mengde ulik informasjon, og det skal være mulig å justere farger og annet oppsett etter egne preferanser.

LES MER OM NYE ZOE OG SE FLERE BILDER HER!

Kjørepedal, ny girspak og ikke minst moderne aktive sikkerhetssystemer med blant annet autobrems, filholder, skiltleser, automatisk fjernlys og mer er også på plass i bilen som nå gir 390 km rekkevidde i henhold til WLTP.

Med startpris på 249 900, er det mange kilometer for pengene.

Zoe kan bestilles nå og leveringene starter til høsten. Du kan velge mellom fire utgaver.

De to rimeligste har 110-hester motor, og består i tillegg til innstegsversjonen, av ZEN til 274 900 kroner.

Vil du ha den store motoren på 135 hestekrefter, som gjør at Zoe klarer 100 km/t på under 10 sekunder, må du enten gå for Intens til 294 900, eller dra til med topputgaven Edition 1 som er fullpakket med alt Renault har å tilby og betinger 304 900.

Vi kommer tilbake med førsteinntrykk fra nyheten i forbindelse med bilutstillingen i Frankfurt om en drøy måned.

Zoe får for øvrig flere konkurrenter den nærmeste tiden, blant annet nye Peugeot 208 med samme startpris og Opel Corsa e som vi venter kan kunne bli enda rimeligere. De to PSA-bilene har mye til felles med DS3 Crossback e-tense som vi allerede har prøvekjørt.