Hjem Bilutstillinger Shanghai 2019 Infiniti Qs Inspiration

Infiniti Qs Inspiration

Infiniti Qs Inspiration blir vist fram på Auto Changhai om 5 dager, og om du synes navnet virker kjent, har Infiniti brukt det tidligere.

Infiniti Q Inspiration er en konseptbil med helt spesiell motorkonstruksjon. Du kan lese mer om den på linken. QX Inspiration er en SUV og kanskje nærmest produksjon av disse modellene. Uansett er det bare snakk om kort tid før vi får se produkjsonsmodellene av disse konseptene.

Infiniti Q Inspiration
Infiniti QX Inspiration

Selv om det er noen likheter med Q Inspiration er Qs Inspiration et helt annet konsept. Nå er det snakk om en helelektrisk bil med sportsbilens ytelser. Sedankarosseriet gir god plass i kupeen til både fører og passasjerer.

Infiniti har lang tradisjon med sedankarosserier og det var slik det hele startet for 30 år siden, med den store luksussedanen Q45. Senere har flere modeller kommet til, og Infiniti har også blitt store på SUVer.

Heldigvis ser det ut til at sedanen fortsatt skal få leve, og i elektrifisert form med e-AWD er Qs Insipiration rustet for framtiden.