For tre år siden var det Lexus LC Coupe som tok publikum på bilutstillingen i Detroit med storm. Nå kommer LC Convertible til å være showets stjerne. Lexus kan design, og den åpne sportsbilen ser meget stilig ut.

Selv om den nye modellen foreløpig bare er et konsept, er det liten tvil om at Lexus kommer til å slippe en åpen versjon av LC Coupe.

Designen er det ingen ting og utsette på. De elegante linjene som starter med den store spindelgrillen, slik vi er kjent med, svøper seg elegant langs siden, over de 22 tommer store hjulene, og avsluttes i en stilig bakende. Panseret er lavt, mens bakenden oppleves stor, tilnærmet perfekt.

LES TEST AV LEXUS LC550H HER!

Den utvendige elegansen fortsetter innvendig med fokus på kvalitet og komfort. Setene i hvitt skinn har fått gul kontrastsøm for å få litt farge på interiøret, uten at det forstyrrer helheten. Knapper og brytere har topp finish, og alt skal bidra til at kjøreturen blir en opplevelse i følelser hver gang.

– Denne konseptbilen gjør det umiskjennelige designet til coupèen, og omgjør den til en kommende kabriolet», sier Tadao Mori, sjefdesigner av LC Convertible Concept. – Den blander alle de beste aspektene til coupèen med det dynamiske designet til en kabriolet, fortsetter han.

SNART KOMMER LEXUS UX!

De utvendige målene er 477 x 192 x 134 (Lengde x Bredde x høyde i cm). Akselavstanden er 287 cm.

Motoriseringen i LC Coupè 500h består av en 3,5 liters V6 bensinmotor, en avansert elektromotor med Multi Stage Hybrid System. Sammen yter disse to motorene 354 hk. Denne løsningen er nok det vi også får i den åpne versjonen. Den kommer også med en 5-liters V8 med 471 hestekrefter.

Når LC 500h Convertible kommer som ferdig produkt vet vi ikke, men vi tipper våren 2020. Bare å spare!

Mer Lexus? Her er test av SUVen NX300h og her IS300h

Galleri: