35 studenter fortsetter tradisjonen som startet i 2014, og bygger en pick-up på Kodiaq-plattform. Dette er den sjette bilen som kommer fra studentene ved Skoda Vocational School for Mechanical Engineering.

Det er ungdom fra 17 til 20 år som har engasjert seg i prosjektet som får sin debut i juni. De har tatt den største Skoda SUVen og bygd den om til en 2 dørs pick-up. Med store hjul og skarpe linjer får den sitt eget preg, men du ser også rester av opphavet i modellen.

Studentene hos Skoda bygde i 2014 CITIJET som var en godt ombygd Skoda Citigo. Denne ble fulgt opp i 2015 med FUNSTAR, en Fabia Pick-up som selvfølgelig hadde Fabia som base. Rapid Spaceback sto som modell for ATERO COUPE i 2016, mens året etter kom igjen en Citigo-baserte ELEMENT, som var en ren elbil med et mer vågalt design. I fjor ble SUNROQ vist fram, en åpen utgave av Skoda Karoq.

Årets modell fortsetter den vågale trenden og forsterker Skoda-designet på en tøff måte. Vi forventer at konseptet har en drivlinje som drar på alle hjulene, og kanskje med en elektrisk motor.

Det er ingen planer om at disse studentbilene skal gå i produksjon, men likevel får vi et godt innblikk i hva som er mulig med litt kreativitet.

Vi kommer tilbake med mer om det nyeste prosjektet til Skoda-studentene så fort bilen blir vist fram en gang i juni.