Er panikken i ferd med å ta deg? Ro ned – Bil og Motorbloggen hjelper deg selvsagt med de perfekte julegavene – både til el- diesel- og bensinhuer.

1: Nürburgring Monopol

Lei av å kreve inn småpenger fra Parkveien eller ha to hoteller på Rådhusplassen?  I Nürburgring-utgaven av Monopol bygger du tribuner rundt det «The green hell» i berømte svinger og på raske strekker.

Sjekk ut spillet i butikken hos Nürburgring

2: Sucker for sokker?

Selskapet Heel Tread har spesialisert seg på å lage sokker som får enhver bil- eller motorsportentusiast til å bli svak i anklene.
Enten det er en spesiell bil som Golf GTI, Mini, Alpine A110 og Cobra – eller om du er mer på motorsportsiden med Williams F1 eller Subaru WRC.  Her finner du sokkene som passer.

Sjekk ut et fantastisk utvalg her!

3: Elektrisk racing?

LEGO er en bombesikker leverandør av julegaver i generasjoner. Speed Champions er en serie med byggesett der motorsport står i høysetet. En av nyhetene for 2020 er et sett som består av en Formula-e-racer og en Jaguar i-Pace-racer i samme sett.

Mer informasjon finner du her

4: Racing på stuebordet

Enda et brettspill som dyrker racing. Formula D lover å ta deg med inn i den F1-sirkuset der du må kontrollere det tekniske, både på og utenfor banen. Bruk slipstream for å passere biler – og finn plassen din på toppen av pallen. I tillegg kommer spillet med en «street-racing-variant» der du skal sladde rundt i sentrum og bruke alle de dirty triksene som finnes i boka.

Du finner spillet hos Amazon

5: Politijakt i din egen stue

Scalextric er jo en annen av de faste leverandørene av innendørshygge om vinteren. Det finnes uendelig mange ferdige sett å velge mellom – samtidig som du lett kan bygge ut med både ekstra sinner og biler. Vi falt imidlertid for denne godbiten «American Police Chase» som inkluderer en AMC Javelin politibil og en Dodge Challenger skurkevogn.

Ta en titt på settet her – advarsel – det er lett å bli hekta!

6: Kaffekoppen som ingen andre rører

Vi er ikke uenig – kaffekopp er en ganske tradisjonell julegave. Disse synes vi likevel var ganske tøffe og passer like godt på kontorpulten som i garasjen.
I tillegg er de jo så billige at alle i familien kan få sitt eget oljemerke.

Klikk og se hva Etsy har by på

7: Ekte kunst til stueveggen

Racing Line Designs har spesialisert seg på illustrasjoner som hyller de beste innenfor BTCC, F1, WEC og mange andre serier.
Du kan selvsagt få disse på t-skjorter – men kanskje enda kulere – bestill noe til å henge på veggen. Helt genialt.

Sjekk hele utvalget her!

8: Kaffe med sinnssyk fet F1-stil

Åkei – dette er kanskje en gave du gir til noen du er veldig glad i. For med en pris som starter på rundt 6000 Euro – er det kanskje ikke helt i tråd med en nøysomhetslinje.
Velg selv om du vil ha en V8, V10 eller kanskje en V12 – alle laget i omtrent halv størrelse av F1-motorene som vi kunne glede oss over på 90-tallet.

Sjekk denne fantastiske nettsiden til Super Veloce

9: Den kuleste t-skjorta på festen

Hvem glemmer Fernando Alonso? Han jakter fortsatt «The tripple crown» – men bildet av ham i solen på Interlagos er legendarisk.

WTF1 har et ganske kult utvalg i effekter – men dette synes vi er en av de kuleste.

Denne og masse annet kult hos WTF1 – sjekk her

10: Ristet – ikke rystet

Perfekt for den som savner MotoGP – samtidig som man er litt småsulten. Denne brødristeren sørger for å vise hva du synes er verdens kuleste motorsport. Hver eneste brødskive spretter opp og minner deg om at det ikke er lenge til sesongstart.

Året kuleste brødrister finner du her!

SAVNER DU VÅR ÅRLIGE JULEKALENDER?
SJEKK UT VÅRE TIDLIGERE UTGAVER!