Midt oppe i kaskadene av elektriske supersportsbiler er det befriende deilig med folk som Anthony Jannarelly. Hans siste verk er en inspirert av 60- og 70-tallets Le Mans-racere – utstyrt med en 3.5-liters selvpustende V6-motor.

Jannarelly Design-1 er en drømmebil for deg som ikke helt kan bestemme seg hva slags sportsbil du har lyst på. Med ganske enkle grep kan den nemlig være coupe, roadster eller i en aero-versjon med lav vindskjerm – perfekt for track days.
I tillegg tilbyr Jannarelly et særdeles rikt utvalg av skreddersøm.

Coupe, roadster eller aero – du velger selv etter humøret.

Sentralt for utviklingen av Design-1 har vært å tilby en ufiltrert kjøreopplevelse. Inspirert av klassiske Le Mans-biler, men bygget i moderne materialer. Under det lekre karbonfiberskallet, befinner det seg en superlett rørramme.

Vekten, i kombinasjon med de 300 hestekreftene fra V6eren hentet hos Nissan, blir matet til bakhjulene via en sekstrinns girkasse. Det sørger for at Design-1 har alle forutsetninger for å bli temmelig leken, enten du tar den med på track day, eller bare på butikken.

830 kilo og 325 hestekrefter sørger for at 0-100 går på under fire sekunder.

Hovedmarkedet for bilen er naturlig nok rike arabere, men også europeiske kunder har nå muligheten til å sikre seg en av de 499 eksemplarene som skal bygges.

Prisen starter på 86.000 pund. Tar du en tur innom www.jannarellyuk.com kan du spesifisere din egen bil, eller booke en prøvekjøring.

LES OGSÅ: HER ER LAMBORGHINI SIÀN

Franske Anthony Jannarelly startet karrieren sin med å designe Lykan HyperSport for W Motors. Det var den første supersportsbilen produsert i Midtøsten med en prislapp på rundt 3 millioner euro.

Nå har han slått seg sammen med Frederic Juillot, som har lang erfaring fra å bygge skreddersydde speedbåter – noe som har gitt han mye erfaring med komposittmaterialer.