Supersjeldne supersportsbiler til superastronomiske priser er ikke supereksotiske happenings lenger. De popper opp like hyppig som supertilbud på nett, og selvfølgelig finner de veien til Frankfurt. I motsetning til nett-tilbudene er disse bilene for de få. Lamborghini Siàn skal bygges i 63 eksemplarer.

V12-motor og hybridteknologi gir en effekt til drivverket på 819 hk. Resultatet blir Lamborghinis sterkeste og raskeste noensinne. I tall betyr det sprinten til 100 på 2,8 sekunder og toppfart over 350 km/t.

V12 er noe Lamborghini har drevet med lenge, men nytt er at nå kobler man til en hybridløsning som skal gi den mer effekt. I Lamborghinis tilfelle er det snakk om en mild-hybrid, som øker samlet effekt med 34 hestekrefter, noe som gir en ekstra boost og bedre grep ved behov. Enda viktigere er at systemet er lett og veier bare 34 kg. Selve V12eren yter 785 hk ved 8000 o/min og er betydelig tyngre.

Utseendet på Siàn er moderne Lamborghini med skarpe linjer og brutal front, slik vi er vant til fra Aventador. Både den stilistiske Y-formen og hexagon-designet er i varetatt, men i en mer futuristisk stil enn det vi tidligere har sett. Fargen er spesiallaget for modellen og har innslag av gullflak og gullkrystaller. Innvendig fortsetter eksklusiviteten med skinn av beste sort og materialer i høy kvalitet.

De 63 eksemplarene koster rundt 2 millioner. Alle er allerede solgt, og regn ikke med et bruktbilkupp, for disse stiger i verdi så fort de har fått ny eier.