Hjem Nyheter Lamborghini V12 Vision Gran Turismo

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo

De pleier å være leketøy for voksne menn med masse penger. Det pleier også å være begrenset tilgjengelighet. Superbiler med hyperkrefter er dyre, sjeldne og raske. Lamborghini V12 Vision Gran Turismo er bare rask.

Den kommer bare i den virtuelle verdenen som du kan leve ut i Gran Turismo. Bilspillet de fleste barn, både voksne og unge, kan bruke dager foran tv-skjermen for å få kjørt flest mulig eksotiske biler på kule baner. Gran Turismo har klart å fornye seg i et tempo som gjør at de som elsket første versjon med trimma japanske folkebiler, fortsatt elsker spill-serien.

Etter hvert som Gran Turismo gikk over til Gran Turismo 2, 3, 4, og så videre, har også de europeiske bilene blitt flere og flere. Produsentene bruker mer tid enn noen gang på å få fram nye modeller til spillet, og etter Aston Martin, Jaguar og Bugatti, var det nå Lamborghini sin tur.

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo skal ha samme hybride motorisering som Lamborghini Siàn, noe som betyr 785 fiktive hestekrefter fra V12-eren på 6,5-liter i tillegg til en boost på 35 hk fra den elektriske motoren.

Den debuterte selvfølgelig i Monte Carlo på Gran Turismo Championship, og vil være å få til Gran Turismo Sport på Play Station 4 i løpet av våren 2020.

Om vi får se den på veien? Tvilsomt…

 

Forrige artikkelFørste bilder av Opel Insignia facelift
Neste artikkelPrøvekjøring: Volkswagen Golf 8