Nå er Hyundai klar med nye i10, den debuterer på høstens store bilutstilling i Frankfurt.

Etter skissene å dømme blir nye i10 skikkelig tøff, men det er oppgraderingen av førerassistentsystemene som er viktigst.

Men vi dveler først litt ved formene, og selv om virkeligheten ikke er helt lik skissen, så ser det lovende ut. Sortfarget tak, lyktearrangementet og den tøffe grillen, sammen med designlinjene vil gjøre at i10 kommer til å synes i trafikkbildet. Lysene er forresten automatiske og vil veksle mellom fjern- og nærlys etter behov.

Sikkerheten er viktig i småbiler, og i10 får fil- og vingleassistent som standard. I tillegg blir det flere førerassistentsystemer som skal bidra til å gjøre kjøreturen sikrere. Det skal også være enkelt med tilkobling av telefoner.

Fremdriften vil små bensinmotorer stå for, og vi ser ikke bort fra en eller annen overraskelse under panseret når debuten i Frankfurt nærmer seg.

LES TEST AV KONKURRENTEN KIA PICANTO HER!