Hjem Nyheter Audi Q3 Sportback – ny kompakt SUV fra Audi

Audi Q3 Sportback – ny kompakt SUV fra Audi

Audi Q3 Sportback er en forholdsvis kompakt SUV som skal ha god plass til en familie. Med firehjulstrekk, attraktive motorer med lavt forbruk og stilig design, bør den kunne tiltale et bredt publikum.

Design står sentralt for den nye bilen, og linjene er tøffere, taklinjen lavere og skjermene bredere. Fronten har blitt kraftigere og den store åttekantede grillen oser sportslighet.

Innvendig fortsetter det sportslige uttrykket, og sammen med Audi Virtual Cockpit, får du den informasjonen du trenger til enhver tid rett foran deg. Som ekstrautstyr tilbys Audi Virtual Cockpit Plus med enda flere muligheter for individualisering.

Målene på Q3 Sportback er 450 x 184 x 156 (lengde x bredde x høyde i cm). Baksetet kan flyttes 130 mm i lengderetning, og bagasjeplassen er 530 – 1400 liter alt etter hvilke seter som er i bruk. Bagasjeluken kan utstyres med elektrisk og betjeningsfri åpning om du ønsker dette.

To motorer blir tilgjengelig fra lansering. En diesel på 150 hk som kalles 35 TDI S Tronic, noe som betyr 2,0-liter automat og forhjulsdrift. Denne vil snart kunne leveres med firehjulsdrift og manuell girkasse. Bensinalternativet har 230 hk, dette også fra en 2,0-liter, men her er det snakk om quattro firehjulsdriftsystem som standard. Modellen kalles 45 TFSI quattro S tronic.

Modellutvalget vil etterhvert bli utvidet med flere motorer som får mild hybrid system slik vi kjenner det fra andre modeller hos Audi.

Lansering skjer mot slutten av året, og vi må vente til nærmere lanseringstidspunkt for å få noen priser.