Hjem Nyheter Ford Focus ST stasjonsvogn

Ford Focus ST stasjonsvogn

Ford Focus ST stasjonsvogn er for de som vil ha god bagasjeplass, men ikke vil gi slipp på sportslig motor og kjøreegenskaper.

Focus ST dukker opp i Norge i løpet av sommeren, og vi lover at den skal kjøres av Bil og Motorbloggen så fort vi får tak i en. Utviklingen står Ford Performance for.

Med 280 hk og fra 2,3-liters EcoBoost-motoren, er dette den sterkeste utgaven av Focus ST-modellene Ford noensinne har kommet med. Den leveres med en 6-trinns manuell eller 7-trinns automatisk girkasse.

Den fornuftige familiefaren som tenker mer økonomi kan kanskje lokkes av den nye ST-utgaven med diesel motor? Da kan Ford lokke med 190 hk og en god drivstofføkonomi. Like morsomt som 280 bensinhester blir det ikke, men de fornuftige trenger kanskje ikke å ha det så moro?

Prisene på Ford Focus ST starter på 452 000 kroner som 5-dørs og diesel, mens bensinutgaven starter på 546 000 kroner. Stasjonsvogn koster 14 100 kroner mer.

Det er fullt mulig å ta Focus ST ut på bane, og den som vil ha best mulig sportslige egenskaper, velger Performance-pakke som inneholder Track-Mode.

Her kan du lese mer om Focus ST.