Når det aller eksklusive ikke er nok, kan noen bilfabrikanter tilby noe mer. Bentley gjør det med en spesialmodell av Continental GT.

Kun en skal håndlages av Mulliner, og da skjønner du hvor landet ligger. Dette er den mest eksklusive Continental GT som er på det sterkt begrensede markedet.

Som en hyllest er spesialmodellen lakkert i Glazier White med Imperial Blue softtop. Dette er Bavarian-flaggets farger, og for de fleste kjennere er Bavarian latinsk for Bayern. Du finner også flagget på frontskjermen, nakkeputene og på en plate innvendig.

Samtidig som det hvite og blå hyller Bavarian, så har Bentley lagt på en del krom, slik som de 20″ store felgene, for å fremheve det luksuriøse ved bilen. Både utvendig og innvendig er det lagt stor vekt på ekstremt godt håndarbeid, og kun de beste materialene er valgt.

Motoren er en standard V8 på 4,0-liter og 550 hk / 770 nm. Den gjør sprinten fra 0 – 100 på 4,0 sekunder og toppfarten er 318 km/t.

Bentley har jubileum i år, og derfor kommer det nok flere spesialmodeller fra engelskmennene. Denne skal vises fram hos forhandleren i Bayern, og det er kanskje en kunde fra dette område som har bestilt bilen?