LEGO er gøy for alle aldre, og hos McLaren har de brukt noen timer på danske byggeklosser, nærmere bestemt 4935.

Kanskje det var en lærling som kom opp med ideen, eller kanskje er det en av de høye herrer hos McLaren som har dilla på LEGO. Uansett hva som skjedde, så tok det helt av. 42 ansatte ble tatt med i leken, og 4935 timer fløy avgårde, 2725 av timene ble brukt til å sette sammen bitene.

McLaren og LEGO har et godt samarbeid, og for to år siden laget de en modell av McLaren 720S i full størrelse. Likevel er Senna-modellen ganske mer avansert, og man har brukt hele 467 854 brikker for å ferdigstille den. Dette er 200 000 flere enn det som gikk med til 720S-modellen.

Resultatet av alle brikkene ble en McLaren Senna i riktig størrelse som veier 1700 kg, nesten 500 kg mer enn originalen. Sammen med en del smådeler fra Danmark, har man også beholdt noen originale McLaren-biter. Seter, hjul, pedaler og merker.

Selv om modellen ikke er kjørbar, kan man få en følelse av å kjøre supersportsbil når man sitter i den. Man kan sitte bak rattet å høre motorlyden, lukke øynene og drømme om Nürburgring og banerekorder. Infotainmentsystemet er også fullt brukbart.

Modellen får man ikke kjøpt, men LEGO har likevel flere andre McLaren-modeller som passer bedre for de aller fleste, særlig hvis du har litt dårligere tid enn de ansatte hos McLaren.