I dag åpner dørene til den internasjonale bilutstillingen i Bangkok. Der står en tøff Mitsubishi Pick-up, som du fikk en liten forsmak på for noen dager siden.

Triton kjenner vi som L200 her i Europa, og den er svært populær i Asia og Australia. I noen markeder er den faktisk den mest solgte Mitsubishi-modellen, og populariteten kommer til å øke om dette konseptet blir virkelighet.

Triton Absolut er tøffere enn standard-utgaven, og er både bredere og høyere. Ekstralysene på taket bidrar til et robust utseende, og de store hjulene gir tiltro til offroad-egenskapene. Bakkeavstanden er økt med 50 mm, og spesialtilpassede støtdempere med lengre vandring gir deg mange grunner til å utfordre naturen.

Konseptbilen kommer til å besøke utstillinger over hele verden de neste 12 månedene, og om interessen kommer til å bestemme videre skjebne for Triton Absolute.