Er du glad i det sære, noen er faktisk det, har vi en sær dag på bloggen. Heldigvis bidrar Catawiki med en godbit av de sjeldne. Her bør noen i nær omgangskrets kjenne sin besøkelsestid.

Før i dag kunne du lese om Hispano Suiza Carmen her på bloggen, en bil av de sjeldne som ikke får noen avgifter om du skulle ønske å ha en stående i garasjen.

På aukjsonssiden Catawiki står det nå en Fiat 500 Woody Wagon Castagna 4×4 til salgs. Dette er en samlerbil bygd på Giardinetta versjonen av den moderne Fiat 500. Bilen har vært i eie av designeren hos Atelier Castagna, og det er Carrozzeria Castagna som har bygd denne vakre stasjonsvognen.

Detaljene er som tatt ut av en legoboks, mens inventaret er pyntet med skinn og Alcantara. Selvfølgelig er det en dose tre både innvendig og utvendig. Frontlysene og lakken er i den senere tid renovert, og bilen fremstår i perfekt stand. Kilometerstanden er 30923 km.

Motoren er en 1,4-liter med 100 hk og manuell giring, mens firehjulsdrift-systemet kommer fra Fiat Panda. Prisestimatet er rimelig i forhold til dagens andre særing, eller hva sies om rundt 40 000 euro?