En helt ny Mitsubishi får debut i Genève om knappe to uker. Det er en konseptbil, men bak mystikken ligger neste generasjon plug-in hybrid fra Mitsubishi. Det er ihvertfall noe vi tror.

Det er ikke så mye vi får vite om Mitsubishi Engelberg Tourer, men den ser større ut enn Outlander. At den også er elektrisk i en eller annen form bør være en selvfølge. Mest sannsynlig er det neste generasjon plug-in hybrid-system fra det japanske merket som blir vist fram. Kanskje en arvtager til Pajero?

Engelberg er et kjent skisted i Sveits og ligger i kantonen Obwalden. Uri-alpene er et yndet feriested for de som besøker Engelberg, og i hoppbakken Gross-Titlis ble lagkonkurransen i hopp i VM 1984 avholdt. Verdens beste hoppere besøker fortsatt bakken med jevne mellomrom for å delta i verdenscuprenn. Bakkerekorden i bakken er 144 meter, og innehas av Domen Prevc. Hva dette har med nye Mitsubishi å gjøre? Mest sannsynlig ingenting. Vi får vite mer den 5. mars når bilutstillingen i Genève åpner.