Subaru viser flere nyheter på Genéve-utstillingen 5. mars – blant annet et nytt Viziv-konsept som peker mot neste nye produksjonsbil.

Bildet er selvfølgelig bare en teaser for å få oss til å lure på hva dette er og hvordan konseptbilen egentlig ser ut.

Konturene antyder imidlertid coupé, og bakkeklaringen ser ut til å være høy, så kanskje vi kan gjette på en sportslig SUV? Det er naturlig å tro at Subaru vil erstatte legendariske WRX på et eller annet vis, og noe sånt er jo absolutt i tiden.

Eller kanskje er det rett og slett Subarus første elbil? Det ryktes at den skal lanseres i 2021, og en kompakt SUV med sportslige tendenser er absolutt ikke en umulig tanke.

Vi heller kanskje mest mot siste alternativ. Men det er bare våre foreløpige spekulasjoner, vi vet per nå absolutt ingenting mer.

Informasjonsdirektør i Subaru Norge, Stian Thrane, har følgende kommentar til nyheten: – Viziv er navnet på serien av konseptbiler som Subaru-fabrikken har vist de siste årene. Dagens XV er et resultat av en tidligere Viziv-modell, så det er realisme i disse modellene i Viziv-serien. Detaljene rundt motor og øvrige spesifikasjoner er ennå ikke kjent, men de vil bli presentert på Genéve-utstillingen som åpner 5. mars.

Vi gir deg detaljene om bilen direkte fra Genéve så snart teppet faller!