Hjem Bilutstillinger Skoda Vision iV

Skoda Vision iV

Skoda kommer snart med elbil, og nå viser de skisser på bilen som kommer til bilutstillingen i Genéve og en snau måned. Den blir bygget på den modulbaserte MEB-plattformen, og er førstemann i rekken på elektrifiserte biler fra Skoda som skal bruke denne platformen.

Sport er en selvfølge uansett hvor fornuftige det skal være, og Skoda gjør en Coupe-ligndende design på Vision iV. Regn likevel med god innvendig plass og smarte løsninger.

22″ store felger, kraftige skjermer, en tydelig tornardolinje langs hele bilen og dører uten håndtak. Stilige detaljer alt sammen. Den brede krystallinspirerte grillen står heller ikke tilbake.

Bakenden er kraftig, har stilig ledlys og Skoda-merke som lyser. Diffusoren er med på å forsterke den dynamiske designen. Hvor mye som blir med til produksjonsbilen gjenstår å se, men konseptet ser spennende ut.

Du trenger ikke å vente på Vision iV for å få elektrifisert Skoda. Allerede i år kommer Superb PHEV, en plug-in hybrid med lik løsning som nye Passat får. I tillegg kommer Citigo som helelektrisk.

Nye Passat kan du lese om her.

De første modellene på MEB-plattformen er ventet i 2020, og innen 2022 skal Skoda komme med minst 10 elbiler. De satser 2 milliarder euro på alternativ drivteknologi og nye transportløsninger. Skoda skor seg garantert for en miljøvennlig fremtid.

Forrige artikkelSnart er Mini John Cooper Works GP her!
Neste artikkelPrøvekjøring: Opel Insignia 1,6 Diesel Sports Tourer