For et par uker siden fikk vi se bilen veldig mange entusiaster har ventet lenge på. Nå er også norsk pris klar, og det kan være lurt å bestemme seg fort.

Det koster deg 20 000 kroner, men nå er det altså mulig å reservere en splitter ny Supra på Toyota Norges hjemmeside.

Antallet biler er begrenset, så med følgende kommentar fra informasjonssjef i Toyota, Espen Olsen, kan det være lurt å være kjapp: – Det har vært en helt utrolig interesse i Norge og internasjonalt for denne legenden av en bil. Vi gleder oss til å se den på norske veier i løpet av året.

LES ALT OM NYE TOYOTA SUPRA HER!

Beløpet du må ut med, er 918 200 kroner. Det er på linje med våre forventninger, og selv om det er en betydelig sum, er det hyggelig å notere at Toyota ikke overpriser men legger seg på nivå med konkurrentene.

Ikke at det er flust av dem. Men Porsche 718 Cayman er nok en. Der starter grunnversjonen lavere enn Supra, mens GTS betinger 200 000 ekstra.

Beslektede BMW Z4 M40i starter på 876 400, mens M2 Competition går på rundt millionen.

Så kan man selvfølgelig si at en Toyota bør være rimeligere enn BMW eller Porsche, men basert på det vi foreløpig vet om bilen, venter vi at fokuset på sport og kjøreglede er så stort i Supraen at det burde kunne veie opp.

Vi skal såklart kjøre bilen så snart vi får mulighet, så da får vi se om realiteten står i stil til forventningene!