Spesialversjoner av sportsbiler har blitt vanlig, og Lexus følger på med en lekker utgave av sin LC 500. Bare 100 eksemplarer bygges.

Det er fargen som gjør denne tredje utgaven av Lexsus’ Inspiration Series ekstra spesiell. Gulfargen heter Flare Yellow og er en metallic lakk, som gir en spesiell glans på avstand. Denne LC 500 vekker garantert oppmerksomhet.

Nå er coupeen fra før meget linjeskjønn. Med den store igjenkjennbare Lexus-grillen, nydelig lyktdesign, luftinntak de fleste kan drømme om og en linjeføring tatt ut av en annen verden, er det lett å bli forelsket. Karbon tak og 21″ hjul trekker heller ikke ned inntrykket.

Interiøret er like eksklusivt med gule dørsider i Alcantara og seter i lyst skinn med gule sømmer. En nummerert plate hører også med, sammen med et eget sett med bager i skinn.

En 5,0-liter V8 på 471 hk uten pustehjelp er standard vare for LC 500, så også på spesialmodellen. Det tar 4,4 sekunder til den amerikansk forståelige hastigheten 60 mph. Legg til et tidel eller to, så har man nådd 100 km/t.

Vi har kjørt Lexus LC 500 h

Bilen vises fra 9. til 18. februar på bilutstillingen i Chicago og er leveringsklar i april 2019. Pris i USA er 106 210 dollar.

Her er bildeserie av spesialversjonene: