Pick-upen til Mercedes er uten tvil tøff og barsk, og derfor er det kanskje ikke så rart at den har fått en hovedrolle i det nye spillet «The crew 2» som Ubisoft slipper 29. juni. Før den tid kan du laste ned en beta-versjon å kjøre noen dager med Mercedes X-Klasse på utvalgte baner.

Av Vegar Bjørge

Bilspill er morsomt for store og små. Selv om bilspillet «The crew» er ganske ukjent, har det 14 millioner fans rundt omkring i verden, og nå kommer oppfølgeren. Det handler om å kjøre bil så fort man kan, gjerne med en purk i hælene, eller et racerbilløp et eller annet sted rundt omkring det amerikanske kontinentet.

Handlingen er litt «Fast & Furious» med høyt tempo til tider. Selvfølgelig kan man spille med flere samtidig, og spillet kommer på Playstation 4, Xbox One og PC.

Den er ikke helt original, X-Klassen du får kjøre i «The Crew 2», og en del av utstyret får du heller ikke kjøpt hos Mercedes, men både vinsjen i fronten, og det spesialtilpassede flaket er kult og hører med på en tøff pick-up.

Ubisoft Ivory Tower står som produsent og Mercedes er ganske tungt med i rollelisten. I tillegg til X-Klasse er også C63 AMG Black Series, AMG GT, GLC Coupe og 300 SLR Uhlenhaut Coupe fra 1955 med.

Spillet slippes som sagt 29. juni, og er du rask kan du få tilgang til Beta-versjonen på Mercedes sin twitter- og facebookside.