En elbil som ser ut som klassisk veteran, er ikke noe nytt lenger. Flere har bygget inn elpakker i klassiske biler, men hos Nobe fra Estland bygger de helt nye biler som skal se ut som klassiske veteranbiler. Uten at de kopierer, kan man likevel se noen klassiske trekk fra Alfa Romeo i grillen. Trehjulingen fører tankene også til Messerschmitt og BMW Isetta. 

Nobe 100 er fra Estland, og produksjonen skal være i gang innen 2020. De vil hente inntil 10 millioner kroner gjennom Crownfunding, og har allerede 15% av summen. De som støtter prosjektet får automatisk reservere en Nobe 100.

At det blir en ny storselger i Norge er tvilsomt, men noen bør finne veien hit, og dette er bilen for deg som kjører en del by, ikke trenger å ha med deg så mange passasjerer, og i tillegg ønsker og bli sett. Nobe 100 har en rekkevidde på 220 km, oppnår en toppfart på 110 km/t og skal være meget lettmanøvrerbar med en ekstrem god svingradius.

Designet er stilig, fremdriften er miljøvennlig og bilen er bygget av 100% resirkulerbart materiale. Oppskrift på suksess?

Forrige artikkelMercedes X-klasse i nytt bilspill!
Neste artikkelNyheter: Citroen C5 Aircross