Av Vegar Bjørge
Foto: Renault

Renault presenterer to showbiler på New Dehli Auto Expo som starter den 5. februar. KWID er en populær og helt ny småbil i India og 90 000 har bestilt bilen siden oktober 2015. Foreløpig kommer den som Easy-R og 1,0 SCe men kanskje disse to tøffingene også blir å finne i ordrekatalogen. Foreløpig selges KWID kun i India.

Renault KWID Climber er høy som en offroader og er bygget for eventyr og fritid. Her finner du høy bakkeklaring, ekstra beskyttelse rundt skjermer og i front og bakende og spesielt utformede hjul i diamantdesign. Den dype Flamme Orange fargen får frem de fine formene i designen.

Renault KWID Racer er myntet på sport og har 18″ lettmetallfelger med lavprofil dekk, tilpasset aerodynamikk, bøtteseter og veltebur. Blåfargen gir også ekstra assosiasjoner til racerbanen. To ekstra store eksospotter forteller om kraft og effekt mens spoilere og diffusere skal bidra til å holde bilen på banen. LED-lysene skal være en signatur på alle kommende Renault-modeller.

Innvendig finner man Alcantara og aluminium sammen med karbondetaljer. Den Titansorte fargen med innslag av rødt forsterker racinginntrykket. Insturmentene foran føreren gir all nødvendig informasjon, inklusive rundetider, mens man kjører seg varm på alle verdens baner.

KWID selges som sagt ikke i Norge, men det er ingen tvil om at det er en tøff liten rakker.