Hjem Nyheter Nyheter Frankfurt 2015: Mercedes C-klasse Coupe

Nyheter Frankfurt 2015: Mercedes C-klasse Coupe

Av Vegar Bjørge

Nå har offisielle bilder av nye Mercedes C-klasse Coupe kommet. En modell som gir kjøredynamikk, sportslighet og eleganse i et stilig design. Mercedes er kjent for sine vakre coupeer og C-klasse Coupe er intet unntak. Kanskje denne til og med er av de vakreste fra produsenten på lang tid. Fronten kjenner man igjen fra C-klasse, men bakover har den fått smekre linjer som avsluttes i en vakker stuss. Dette er ikke ment som Mercedes-reklame, men det er vanskelig å være nøytral når resultatet ser slik ut.

Innvendig er det også kjent C-klasse stil i noe modernisert og sportslig form. Sportsseter i skinn og med god sidestøtte vitner om kjørestil i den mer aktive klassen. Som ekstrautstyr kan man nå få et head-up-display som viser den viktigste informasjonen i synsfeltet til føreren.

AIRMATIC er også utstyr man kan velge til. Dette er navnet på Mercedes sin luftfjøring og denne gir muligheten for valg av 5 kjøreprogrammer, alt fra Komfort til Sport+.  Alle sikkerhets- og førerassistentsystemer er på plass og til og med forbedret fra C-klassen.

2 velkjente dieselalternativer er tilgjengelig, en på 170 hk og en på 204 hk. Bensinalternativene starter med 1,6 literen på 156 hk og fortsetter med 2,0 litere på inntil 245hk. I kjent Mercedesstil kan du skreddersy bilen omtrent slik du vil og ekstrautstyrslista er lengre enn hos de fleste. Om du er av de første som bestiller bilen, kan du få den før vi synger jula inn.