Hjem Nyheter Nyheter: Kia Sorento – de første bildene

Nyheter: Kia Sorento – de første bildene

Av David K Andersen

For 6 dager siden sendte Kia ut noen tegninger av nye Sorento. Allerede i dag kom jammen de første offisielle bildene.

Fra siden og bakfra er det kanskje ikke noen verdensrevolusjon, selv om vinduslinjen bak bakdørene skrår ned uvanlig mye (tror du biltestere kommer til å klage mye på sikten på skrå bakover her eller…). Fronten ser imidlertid litt mer spennende ut. Som seg hør og bør i dag, går grillen rett over i lysene på hver side. Om det var BMW som var først med det  vet jeg ikke, men for tiden er i alle fall den store greia på designfronten. Jeg synes det er fint, og liker fronten på Sorento. Tåkelysene har også uvanlig utseende og er temmelig store.

Totalt sett synes jeg det beste med bilen så langt er at den ser temmelig premium ut. Du kan lese mer om nye Sorento her.