Hjem Nyheter Lamborghini 5-95 Zagato

Lamborghini 5-95 Zagato

Av Vegar Bjørge

Lamborghini Gallardo er ferdig produsert og ferdig utviklet. De neste årene er det Huracan som gjelder, men Zagato ønsker ikke å slippe helt taket på Gallardo enda. De ville lage en «One off» av Lamborhini`s mest populære bil noensinne. Selvfølgelig ble det ikke bare litt forandringer på bilen, men her er det radikal ombygging som gjelder. Ser du godt etter vil du nok kunne se igjen linjene etter Gallardo, og da særlig på siden. Fronten er bygget om og selvfølgelig har også bakparten fått sin ommøblering som seg hør og bør. Kulene på taket er obligatorisk når det gjelder ombygginger av Zagato. Nå er ikke denne bilen til salgs for den ble spesialbestilt av en Lamborghini og Zagato samler. Motoren er plukket fra Lamborghini og er den samme versjonen som brukes i 570 LP. Spørsmålet er om ikke denne har fått noen ekstra hestekrefter og nå produserer 595. Det blir ikke nevnt noen steder og er en ren gjetting fra min side. Vakker er den og de som var på Concorso d’Eleganza Villa d’Este fikk muligheter til å studere den nærmere. Vi andre må klare oss med bilder, om du da ikke har dine veier forbi bilsamler Albert Spiess.

3500 GTZ by Zagato
L147 Superdiablo by Zagato
LM003 Borneo by Zagato
Raptor by Zagato