Hjem Nyheter Nyheter: Volvo viser oss interiøret i nye Volvo XC90

Nyheter: Volvo viser oss interiøret i nye Volvo XC90

Av Vegar Bjørge

Det er ingen hemlighet at neste store nyhet hos Volvo er en ny XC90. Vi vet omtrent hvordan den vil se ut i form og nå vet vi hvordan den skal se ut innvendig. Og dette er lekkert. Luksusfølelsen er nærstående og dette er det mest luksuriøse interiøret Volvo har kommet med. Stor berøringsskjerm ala Tesla, skinn og tre om hverandre, girvelger i krystallglass fra Orrefors og diamantslipte brytere. Du skal vite at du kjører en premiumbil, og du skal vite at den er fra Sverige.

Volvo sin SPA-plattform blir brukt for første gang i XC90 og denne gir mer fleksibilitet for designerne. Plassen øker og integrering av ny teknikk er enklere når man brukere denne plattformen, og det gjør ingenting ettersom vi har blitt avhengig av all mulig teknikk når vi skysser våre barn til og fra barnehage, skole, sjakkturneringer og fotballkamper. De to første seteradene har alle individuelle stoler mens de 2 bakerst får litt mer begrensninger hva gjelder innstillinger. Stolene er likevel noe av det beste som lages i kjent Volvo ånd.

Den som venter på noe godt må vente til våren 2015. Da er nye Volvo XC90 klar og denne blir veldig viktig for svenskene. USA er hovedmarkedet for XC90 og denne er bygde for å oppfylle krav til plass, komfort og luksus. Den innvendige designen ser lovende ut. Vi gleder oss til fortsettelsen!

vegar@bilogmotorbloggen.no
Foto: Volvo Cars