Hjem Nyheter Nyheter: BMW X7 – Drømmebil for storfamilien

Nyheter: BMW X7 – Drømmebil for storfamilien

Av Vegar Bjørge

På 2000-tallet hadde BMW store planer om en SUV som skulle være større enn X5. Problemer med verdensøkonomien gjorde sitt til at det ikke ble noe av. Frem til nå. BMW skal komme med en stor SUV som skal ha plass til 7. Denne er kommet et stykke på vei i følge BMWblog.com og bilde vi viser er også hentet fra samme sted. Om det er et photoshop-bilde eller om dette har lekket fra BMW vet vi ikke, men BMW skal uansett holde en pressekonferanse i kveld kl. 1900 og vi regner med at det vil handle om BMW X7. StorSUVen skal bygges i USA og det blir en bil for amrikanere, som fortsatt elsker store biler med plass til mange og høy bakkeklaring. Selv om de aldri trenger det. Kjenner vi oss igjen? BMW har en fabrikk i Spartanburg, South Carolina hvor X4 også skal bygges. Denne fabrikken kommer til å ha en kapasitet på 400 000 biler i 2017/18 og da er det kanskje gjort plass til X7? Vi vet ikke mye om denne modellen men den skal konkurrere mot Mercedes GL og kommende Audi Q9. Helt klart er det at den kommer til å få hybrid drivlinje. Det ligger også litt i kortene at det vil komme en ny motorfamilie i øverste skala fra BMW og kanskje den får debutere i X7?

Vi kommer til å oppdatere saken etter kveldens pressekonferanse.