Hjem Nyheter Nyheter: Cadillac CTS

Nyheter: Cadillac CTS

Av Vegar Bjørge

Cadillac er i støtet for tiden og har høstet mange lovord med sin nye ATS. Nå er det CTS som står klar for fornying og skal man konkludere etter å ha sett disse bildene her så er det lovende. BMW 5-serie konkurrenten har helt klart blitt mer moderne i sitt design og familielikheten med ATS er slående. Dette er en bil vi får se i sin helhet når bilshowet i New York starter om noen få dager. Da kommer bilder av hele bilen så man kan se den helhetlige designen. Her får du bilder av front, bakende og sideprofil av fronten i tillegg til et bilde fra innsiden. Forvent økt opplevd kvalitet innvendig og en mer sportslig kjøreopplevelse. Det er vel et fåtall av oss som har kjørt Cadillac, men jeg håper nå at det blir stor Europasatsing på Cadillac, så vi har mulighet til å se og kanskje prøve denne bilen også i Norge. BMW, Audi og Mercedes har godt tak på premiumklassen, men det er ikke tvil om at amerikanerne har en bil som konkurrerer godt mot de tyske i dette segmentet. Har du penger og er ute etter en premiumbil, så sats litt utenom det alle andre gjør og bestill en Cadillac. Motorer blir flere 4- og 6 sylindrede, deriblant en dobbelturbo V6 på 3,6 liter på 420 HK. Cadillac CTS er bakhjulsdreven men du kan også få den med drift på alle hjul. Bilen kommer i løpet av 2014.