Det tyske tuningfirmaet Novitec har utviklet tre nivåer tuning av McLaren Senna. I ytterste konsekvens betyr det 889 hestekrefter og 888 Newtonmeter.

Med alt skrudd på maks betyr det at Senna – som jo først og fremst er optimalisert for banebruk, tilbakelegger 0-100 på 2,7 sekunder og 0-200 på kanskje enda mer imponerende 6,2 sekunder.

Om du lurer på om Novitec har noe erfaring – bør du sjekke ut deres ganske ville Ferrari 812 N-Largo i videoen under her:

Greit utgangspunkt

Nå er jo grunnlaget her temmelig godt. McLaren Senna har en fire-liters V8er med pustehjelp – og som i originalutførelse yter hyggelige 789 hestekrefter.

Novitec bruker en ny motorstyringsenhet for å øke effekt og moment. I tillegg har tyskerne hentet frem sitt eget GTR eksosanlegg. Om du ønsker bare eksosanlegget kan det også kjøpes uten motortuningen. Du velger selv om du vil ha polert eller matt finish.

Diskret?

Nå er vel ikke en McLaren Senna det mest diskret du kan velge deg i utgangspunktet, og Novitec ser ikke noe behov for å justere på aerodynamikken ytterligere.

På felgsiden kan du velge mellom 20- eller 21-tommere fra Vossen – kledd med Pirelli P Zero. Her kan kundene velge mellom ikke mindre enn 72 ulike fargevarianter.