Hjem Nyheter Volvo frisker opp 90-serien

Volvo frisker opp 90-serien

Volvo 90-serie har vært med noen år, nå er det tid for en facelift. Slike oppgraderinger byr sjelden på noen revolusjon, men er likevel nødvendige for å holde på kundene.

Utvendig gjør Volvo endringer i fronten der den nedre delen av støtfangeren får ny design. Bakenden får nye tåkelys og spoiler, samtidig som modell-serien får sekvensielle blinklys. Stasjonsutgavene får også helt nye LED baklys. I tillegg blir nye fargevalg tilført modellene.

LES TEST AV VOLVO V90 HER!

På innsiden kan Volvo nå tilby en omfattende oppgradering av lydanlegget fra Bowers & Wilkins. Det skal gi enda bedre lydopplevelse, takket være ny forsterker, støykanselleringsfunksjonalitet og lydinnstillinger som blant annet kan gjenskape lydbildet i en jazzklubb.

Advanced Air Cleaner-teknologi med PM 2,5 partikkelsensor er et nytt system som skal overvåke inneklima i bilen. Via skjermen i bilen kan man overvåke kvaliteten og rense lufta ved behov. Dette systemet ble først innført på det kinesiske markedet, men kommer nå også til Europa.

Det nye lydanlegget og luftrensingen blir tilgjengelig på alle 90- og 60-modellene, i tillegg til setetrekk i ull, som først kom på oppgraderte XC90 i fjor. Du får også nye doble USB-C ladepunkter i de oppgraderte modellen.

I løpet av modellåret 2020 skal alle Volvo-modeller være utstyrt med mildhybridsystem. Det skal redusere drivstofforbruk og utslipp med inn til 15 prosent. Det nye bremsesystemet samarbeider med regenereringssystemet, og reduserer drivstoff og utslipp ved å lagre kinetisk energi når føreren bremser.

Priser på de oppgraderte modellene er ikke klare, men bilene blir å finne hos din Volvo-forhandler i løpet av våren.