Hjem Nyheter Fast and Furious blir spill!

Fast and Furious blir spill!

Kanskje du er en av de som ikke får nok av Fast and Furious? Nå har du sjansen til å ta styring over Vin Diesel, Michelle Rodriguez og Tyron Gibson – når de blir allemannseie i et nytt videospill som kommer på markedet i mai 2020.

22. mai kommer den niende filmen i serien, og samme måned slippes spillet. Slightly Mad Studios står bak og plattformene det kommer på er PC, PS4 og XBox One.

Det er mer et actionspill med bilkjøring, fremfor bilspill der du skal kjøre mot andre. Det sistnevnte er likevel en viktig del av hele Fast and Furious-serien, men i stedet for race på bane, skjer det på offentlige veier, der møtene med politiet er mange.

Regn med heftige skuddvekslinger mellom halvkriminelle bilkjørere og politi, i tillegg til råtne egg som skal ha en del av kaka. Heltene er selvfølgelig hentet fra filmene, og det er du som avgjør om de går seirende ut av hendelsene, eller om de må gi tapt ovenfor fienden.

Utvalget av biler er en herlig blanding av muskelbiler i alle aldre fra hele verden. Selvfølgelig er det overdrevne ombygde biler, og blant annet en Mustang som har fått påbygg vi ikke har sett tidligere. Videre kan man i tillegg forvente seg mange av de udødelige klassikerne fra filmene. Det er bare å glede seg.

fastandfuriouscrossroads.com kan du lese siste nytt om spillet.

https://www.youtube.com/watch?v=b0-qFZGM03k