Bentley lover å sette nye standarder på kjøreglede og luksus med nye Bentley Flying Spur. Den får premiere 11. juni, og her er de første bildene.

Den tredje generasjon Flying Spur får mer teknikk enn noen gang, og nå er firehjulsstyring standard. Det gjør kjøring på trange steder lettere, og spisser de sportslige egenskapene.

Firehjulsdriften bidrar til at effekten enklere finner feste i asfalten. På vanlig vei har du vanligvis bare drift bak, noe som gir den store luksusbilen karakteristikken til en sportslig sedan. Så fort det slipper på bakhjulene, vil firehjulsdriftsystemet kobles inn.

Bentley Dynamic Ride forsterker det sportslige kjøreinntrykket, samtidig som komforten tiltar der det er ønsket. Systemet gir den tunge bilen egenskaper som før var forbeholdt mindre og lettere sportssedaner.

I år feirer Bentley 100 år, noe som kommer til og markeres gjennom hele året. Den 11. juni legger de en ny milestolpe til den stolte historien, og vi kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon og flere bilder ved den anledningen.