Kanskje du synes Volkswagen e-Transporter er litt ordinær og ønsker noe ingen andre har. Se litt på hva Abt kan levere av styling, og kanskje din sølvgrå e-Transporter kan bli litt tøffere.

Det er i Geneve Abt skal vise fram sin versjon av den populære varebilen, og det ser ganske så stilig ut. I stedet for å velge en sølvgrå lakk på bilen, har den hvite grunnfargen fått innslag av grønt og grått. Du kan selvfølgelig velge annerledes.

Dette er ikke et konsept eller en studie som kanskje kan dukke opp på norske veier, men den kan kjøpes fra et Abt utsalgssted, og de er det noen av i Norge. Abt regner med å kunne levere hele biler fra tredje kvartal 2019.

Abt e-Transporter har en el-motor på 112 hk og 200 nm, og en rekkevidde etter NEDC-målemetoden på 208 km. For de som ønsker lenger rekkevidde, kommer det et større batteri på 74,6 kWh. Da vil rekkevidden øke til rundt 400 km. Forbruket av strøm oppgis til rundt 18 kWh pr 100 km.

Karosseriet er bearbeidet med spoilere bak og foran, sideskjørt, annen grill og større hjul. For å gjøre bilen mer dynamisk i kjørestilen har også dempere og fjører blitt byttet ut. Innvendig er sportsstoler, sportsratt og sportslige detaljer fått plass til i stedet for det mer kjedelige standard interiøret.

Er du i Geneve mellom 7. – 17. mars og skal på bilutstilling, så finner du Abt på stand 1244 i hall 1. Der vises også andre av tuningspesialistens biler, blant annet Abt e-Caddy.