30 år med suksess må feires, og hva er bedre enn å gjøre det på Chicago Auto Show?

Mazda MX-5 er kjent for sine fine kjøreegenskaper, og allerede for 30 år siden var den en av de beste roadsterne på markedet. I tillegg til fine kjøreegenskaper, ble den attraktiv på grunn av sin lave pris. Etter 30 år med oppgraderinger er den fortsatt leken, og har mye av opprinnelsens former.

Jubileumsmodellen har fått den spesielle fargen Racing Orange, noe som skal beskrive bilens egenskaper på en riktig måte. 3000 modeller vil bygges totalt av både den åpne bilen og av hardtop-modellen.

Utstyr på spesialmodellen er blant annet spesielle lettmetallfelger (Rays ZE40 RS30), jubileumsmerker med serienummer, Racing Orange lakk, orange bremsekalipere, orange detaljer i interiøret, Recaro seter, Bilstein dempere på modeller med manuell girkasse, Brembo frontbremsekalippere i orange, Nissin bakbremsekalipere i orange og Bose stereoanlegg.

Det er ikke tilfelle at denne modellen får sin debut i Chicago, for det var akkurat her den også ble vist for første gang for 30 år siden. Nå er MX-5 blitt solgt i over 1 million eksemplarer, og er blitt et ikon for de som elsker små roadstere.

Modellen blir også en attraksjon på kommende Geneve-utstilling.