Corvette Gran Sport Drivers Series er noen spesialversjoner som er designet etter fire racerføreres ønsker.

Corvette har høstet stor suksess på mange av verdens tøffeste racerbaner, og dette må feieres. Fire spesialversjoner lages, hver med sin fargekombinasjon innvendig og utvendig, og det er racerførerne som kjører disse ukentlig, som har gitt navn til de forskjellige spesialversjonene.

  • Tommy Milner Edition: Elkhart Sjøblå eksteriør med  sølvstriper og røde dekormerker. Speilene er i bilens farge. Det semskede skinninteriøret er sort med røde setebelter.
  • Oliver Gavin Edition: Skyggegrått eksteriør med Ildrøde senterstriper og dekormerker. Speilene er i Karbon Flash. Interiøret er Adrenalin rødt med røde setebelter.
  • Jan Magnussen Edition: Arktisk hvitt eksteriør med Krystall røde striper og grå dekormerker. Speilene er i bilens farge. Interiøret er sort med røde setebelter.
  • Antonio Garcia Edition: Racing gul eksteriør med «Jake» stinger stripe og røde dekormerker. Speilene er i Karbon Flash. Interiøret er sort med røde setebelter.

Alle de fire modellene har sorte felger med rød stripe og røde bremsekalipere. Motoren som sitter i spesialversjonene er den samme selvpustende man finner i Corvette Racing C7.R racebiler. Det vil si en V8 på 6,2-liter og 460 hk.

Av ekstrautstyr kan nevnes
– Større Brembo bremser (370 mm fram og 365 mm bak)
– Magnetic Ride Control
– Elektronisk differensialsperre
– 5 forskjellige kjøremoduser
– Z07-pakke
– Head-up display
– Skinnseter med varme og ventilasjon
– Styling pakke med større hjul

Siden 1999 har Corvette Racing vunnet 99 løp i Imsa-serien. Det er flest av alle profesjonelle racing team i Nord Amerika.