Om noen uker åpner bilmessen i Geneve sine dører, og der vil Honda vise fram en elbil i prototypeform. Det blir en kompakt og liten bil, med spennende design.

En prototype er steget lenger enn konsept, og dermed kan vi anta at kommende elbil fra Honda begynner å få sin form. Helt siden Honda viste fram sin Urban EV i Frankfurt i 2017, har vi sett fram til produksjonsstart av elbilene fra Honda, og nå nærmer det seg.

Honda ønsker at 2/3 av bilene fra merket som selges i Europa i 2025 skal være elektrifiserte, og de lover nå at en masseprodusert elbil vil være på markedet i løpet av året. Om navnet blir Urban EV, eller om vi her snakker om to forskjellige modeller, vet vi ikke. La oss håpe det siste.

Vi får vite veldig lite om denne lille kompakt Honda’en, men er den like sjarmerende som vi håpet på? Vi kommer med dommen i februar, da vi får en forhåndsvisning av bilen.