Etter snart 3 år er det tid for en forsiktig facelift av Audi A4. Den får enda mer dynamisk og moderne design, men du må ha dagens modell ved siden av, for å se forskjellene. Den største nyheten er utstyrspakken S Line-Competition.

Av Vegar Bjørge

Audi A4 er allerede moderne, men nyheter selger, og derfor er det viktig med forandringer som gjør den like aktuell i dag, som for noen år siden. 2019-modellen får ny støtfanger og litt forandringer på lyktene. De skarpe, elegante linjene og den store grillen er fortsatt med. Dette blir enda mer fremhevet på sportsmodellene.

S Line-pakken får mer markant fanger og nye luftinntak. Rillene i grillen får en 3D-look, som forsterker det sportslige preget. Bakenden har nå den brede støtfangeren som standard, og de runde enderørene byttes ut med to trapesformede.

For første gang tilbys nå S Line-Competition-pakken i A4, og i tillegg til S Line-pakken, får man en skarp frontspoiler, kontrastfargen Selenit silver på kanallisten og Audi-ringene på bakdøren i sølv eller sort. På enden av taket får man nå spoileren fra RS 4. Fargevalget utøkes av den sportslige og godt synlige Turboblå.

Innvendig bygges det videre på S Line-Black, kombinert med karbondetaljer fra RS-modellene. Standard er seter i delskinn, men man kan velge til skinn i blant annet Magma-rødt.

På det tekniske skjer det også litt i nye A4. Nye LED-lys er på plass, i tillegg til sportsunderstell. Felgpakkene strekker seg opp til 19″ og har design som passer de fleste ønsker. Nyhetene gjelder både Avant og Sedan.

– Audi A4 er en populær familiebil i det norske markedet, like praktisk som den er dynamisk. Nå løftes A4 ytterligere, og føyer seg inn i rekken av flere spennende nyheter og oppdateringer fra Audi i 2018. Dette er et viktig år for oss, modellporteføljen fornyes og utvides med alt fra ny A1 til vår første fullelektriske SUV, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge.