Hjem Nyheter Spesialversjon av DS3 med en smak av glamour, opprør og rock.

Spesialversjon av DS3 med en smak av glamour, opprør og rock.

DS er et lite merke, ikke bare i Norge, og man regner ikke med at den nye versjonen av DS3 skal bedre nevneverdig på det. Likevel er det et ønske om litt mer blest rundt merket, før man ruller ut flere nye modeller. DS7 er rett rundt hjørnet.

Av Vegar Bjørge

Cafè racer, ja det er det DS3 nå har blitt. Litt dekaler rundt om kring på karosseriet, skinn og dekaler innvendig, men de samme motorene som resten av DS3-programmet leveres med.

Opprør og motorsykkelkultur forbindes med cafè racere, og hadde sin storhetstid på 50-tallet. Nå kommer den igjen, men mer som en nischè fremfor opprør.

Og kanskje det er noen av disse bilene som frister for norske kjøpere også. Man må nok betale litt ekstra for utgaven, i Frankrike er merprisen ikke helt ubetydelige 8200 Euro. Man får da en bil utstyrt med automatiske lys, skinn interiør og annet godis. Motorutvalget er PureTech 100, 110 og 130 hk, der den midterste er mulig å få med automat.

DS legger opp til en utstilling på DS World i Paris som varer fram til 18. juni der man viser foto, motorsykler og spesialversjonen av DS3.

Foto: DS