Av Vegar Bjørge

Norge er et viktig marked for Jaguar når de lanserer sin nye modell I-Pace. Fra 21. – 31. desember kommer derfor elbilen Jaguar I-Pace Concept til Norge for å vises fram for potensielle kjøpere, og mens andre land har en liten prosent av potensiell I-Pace kjøpere, er det mange som ønsker seg en slik bil her i landet. Foreløpig har 1000 nordmenn betalt depositumet på 10000 kr for å være de første som får bilen, men over 3000 nordmenn har vist stor interesse og kan tenke seg en slik bil.

Det er skidestinasjonen Geilo som nå får besøk av denne vakre elbilen, og konseptet skal stå til utstilling hele juleuka, slik at skiglade nordmenn får ta en nærmere titt på bilen.

«Vi er veldig fornøyde med å kunne vise I-Pace Concept nok en gang. Det at Jaguar satser stort på at bilen blir vist i Norge for alle interesserte, lover godt for den kommende lanseringen», sier Jacob Moer Annonsen, Sales Manager Jaguar Land Rover.

Polestar 1 snart klar for Norge

Bilen vil stå tildekket på Geilo frem til 27. desember, da den vil være midtpunktet i et førlanseringsarrangement på Vestlia Resort. Arrangementet er åpent for alle. Etter dette arrangementet vil den bli å se på Skarebui på Geilo.

«Norske elbilkunder er verdens mest informerte og naturligvis også de mest krevende. Derfor vil Jaguar sørge for at bilen er perfekt tilpasset norske forhold. Hvis bilen fungerer under norske vinterforhold, vil den fungere overalt», avslutter Jacob Moer Aanonsen. Han håper å få produksjonsbilen til Norge så fort salget starter. Det forventes at produksjonen er i gang i mars 2018.