Av Vegar Bjørge

Mercedes-AMG har 50 års jubileum i år, og hva er da bedre enn å feire med en feiende flott hybridmodell? Denne er ikke av det kjedelige slaget som har blitt dusinvare her hjemme.

Designen er glimrende med herlig levende rødfarge. Denne fargen går igjen i den aggressive grillen. De spesielle og avanserte frontlyktene har fått en blå eller gul lysstripe  som står fint til karosserifargen. Lyktene har forresten laserteknologi. Man legger også lett merke til felgene, som går i krom og gull.

At dette kan bli en produksjonsmodell, er fullt mulig og ganske logisk. Sportsbiler med 4 dører er populære, se bare på Porsche Panamera. Så kan man også se at dette er et produkt av dagens produksjonsmodeller. Mercedes-AMG GT Concept er en videreføring av designet på AMG GT.

Med en 4,0 liters Biturbo motor og elektrisk hjelp, skal denne hybriden yte 816 hk. Sprinten opp til 100 skal gå på under 3 sekunder. Rekkevidde på batteriet er ikke kjent, men likevel kan du regne med en god rabatt fra staten om denne kommer i produksjon.

Forrige artikkelNyheter Genéve: Volkswagen Arteon
Neste artikkelNyheter Genéve: Kia Optima stasjonsvogn og Niro som plug-in hybrider