Hjem Nyheter Nyheter: Porsche Macan Turbo Performance Package

Nyheter: Porsche Macan Turbo Performance Package

Av Vegar Bjørge

Porsche Macan er populær og selger meget godt, både fordi den har et særdeles vellykket design, men også fordi det er en sportsbil med SUV egenskaper. Det sportslige blir enda bedre med Performance Package. Den har samme motor som sitter i Turbo, men effekten er økt med 40 hk til 440 hk. Dette er best i klassen, og med et dreiemoment på 600 nm, har den kraft nok til å gjøre unna de første 100 km/t på 4,4 sekunder. Den bruker 2,9 sekunder fra 80 – 120 km/t. Toppfarten er 272 km/t.

Den nye modellen får et nytt bremsesystem, understellet er senket, og sportschassi, Sport Chrono-pakke og sportseksos er standardutstyr. Porsche sin dobbelclutsjkasse er også optimert for lynraske girskift.

– Porsche Macan Turbo er en helt ekstrem bil. Den ser ut som en SUV, men kjører fra lave sportsbiler på bane. Når vi nå kan levere enda et hakk mer ytelse, forsterker vi ytterligere denne unike posisjonen, sier administrerende direktør i Porsche Norge, Morten Scheel.

– At konseptet har vært en suksess er tydelig å se i salgstallene. Over 80 Porsche Macan Turbo er solgt i Norge siden lansering i 2014. Vi regner med at interessen blir stor rundt den nye Macan Turbo Performance Package, fortsetter Scheel.

Prisen på den nye modellen er 1 510 000 kroner og er klar for bestilling nå. Du må derimot vente til første del av desember før den dukker opp i ditt nærmeste Porsche Center.