Hjem Nyheter Nyheter: Volkswagen frisker opp Beetle og Beetle Cabriolet

Nyheter: Volkswagen frisker opp Beetle og Beetle Cabriolet

Av Vegar Bjørge

Volkswagen  frisker til Beetle med nye utstyrsvarianter, andre farger og større muligheter for individualisering. Beetle selges i svært begrenset antall her til lands, og den har godt av forfriskning. Nå vil nok ikke Denim- og Exclusiveutgaver eller Bottle Green metallic og White Silver Metallic gjøre så selgerne blir rent ned av Beetlekjøpere. Det handler mer om fortsatt å bygge rundt ikonet Beetle.

Nyhetene er ikke veldig stor og man skal være mer enn middels Beetlefan for å se om modellen er oppdatert. Støtfangere har fått en mer sporty utforming mens bakre ledlys har også fått en fornying. I tillegg kan man også få Philadelfia 17″ lettmetallfelger på sin nye Beetle.

Beetle kommer som Coupe eller Cabriolet med motorer mellom 105 hk og 220 hk, hvorav 3 bensinalternativer og 2 dieselalternativer. Utstyrsvarianter er Basic, Design (Denim, ALLSTAR og Exclusive) og R-Line. Utenpå dette er det mengder med ekstrautstyr man kan kjøpe til og dermed få sin egen spesielle Beetle.

Basic gir en mulighet for å kjøpe en rimelig og enkel Beetle, mens Design gir muligheter for mer individualisering og spesialisering av din bil. R-Line er det sportslige alternativet.

Spesialversjonen Denim baserer seg på Jeans Beetle fra 1974, Denne har 17 » lettmetallfelger i Dark Graphite mens lakkfargen er noe spesielle Stonewashed Blue Metallic. Denimstilen går også igjen i interiøret med blå seter og lommer i jeansstil. Tøft!