Hjem Nyheter Spesialmodell: BMW Individual 7-serie THE NEXT 100 YEARS

Spesialmodell: BMW Individual 7-serie THE NEXT 100 YEARS

Av Vegar Bjørge

BMW har presentert en spesialversjon av sin nye 7-serie og den blir laget i kun 100 eksemplarer. Presentasjonen fant sted i ærverdige lokaler hvor de første flymotorene ble skrudd sammen og BMW Classic holder hus. BMW Individual 7-serie The Next 100 Years er en hyllest til historien og fremtiden. Spesialutgaven kan kombineres med Plug-in Hybriden 740 Le iPerformance, 750 Li og M 760 Li og også med xDrive om det skulle være ønskelig. Alle har den lange akselavstanden.

Denne spesialutgaven vil være ekstremt velutstyrt og man har fått hjelp av Montblanc til å utstyre bilen med en spesiell versjon av BMW Centennial Fountain Pen. Bilen har også fått egen spesialfarge utvendig Centennial Blue Metallic, spesialdesignede 20″ BMW Individual lettmetallfelger, og et interiør som ikke står tilbake for noe, også det fra BMW Individual. I tillegg er det en omfattende ekstrautstyrsliste.

BMW 7-serie er kjent for sine gode kjøreegenskaper, høye komfort og tidløse eleganse. Den allerede godt utstyrte luksusbilen blir enda mer individuell for de få kundene som får tilgang til 7-serie The Next 100 Years. Det vil nok også komme flere modeller fra BMW over samme tema, noe vi i Bil og Motorbloggen ser frem til.