Hjem Nyheter Nyheter New York Auto Show: Genesis G70 Sedan

Nyheter New York Auto Show: Genesis G70 Sedan

Av Vegar Bjørge

Hyundai sitt nye luksusbilmerke Genesis ble lansert tidligere i år med Genesis G90. Dette er en stor sedan i luksusbilsegmentet, og første modell av i alt seks modeller fra Genesis innen 2020.

Neste bil ut stifter vi bekjentskap med på New York Auto Show i årets påskeuke. Bil og Motorbloggen er gledelig nok i New York og skal gi deg amerikanske bilnyheter vi mest sannsynlig ikke får se på norske veier.

Genesis G70 har vi fått en liten forsmak på i form av et bilde fra Hyundai. Det ser lovende ut og fronten er sportslig og ryddig med fine linjer. En stor grill får hovedfokuset mens stramme lykter gir designet et moderne uttrykk. G70 blir en BMW 3-serie konkurrent og kommer først i sedan form. Bilen vi får se i New York er i konseptform, men ting skal skje fort hos Genesis så forandringene blir ikke så store frem mot produksjon. Det er nok G70 som skal være storselgeren hos det nye luksusbilmerket.

Neste ut hos Genesis blir sannsynligvis G80, en avløser av dagens Hyundai Genesis Sedan, før vi etterhvert også får se to SUVer og en coupe-modell. G70 vil nok også leveres i coupe og cabriolet etter hvert.