Hjem Nyheter Nyheter: BMW VISION NEXT 100

Nyheter: BMW VISION NEXT 100

Av Vegar Bjørge

BMW-gruppen fyller i dag 100 år og det må selvfølgelig feieres. Feiringen starter i München med avdukning av en helt ny «Vision vehicle» – BMW VISION NEXT 100.

Dagen i dag starter et begivenhetsrikt år for BMW Group. I løpet av det neste året får vi bli kjent med BMW Groups ambisjoner for fremtiden gjennom en rekke aktiviteter og lanseringer. BMW VISION NEXT 100 står klar i dag og er første kapittel på veien inn i fremtiden. Den skal være en fremtidsvisjon for våre fremtidige behov for mobilitet. BMW vil med denne bilen vise at de vil være ledende innenfor den teknologiske utviklingen av bilindustrien de neste tiårene.

Noen av høydepunktene vi kan vente oss av BMW VISION NEXT 100:
– En bil med innovasjoner som tar kjøreopplevelsen til nye høyder
– Kunstig intelligens og intuitiv teknologi forenes og blir ett
– Fremtidens BMW-signatur
– Innovative materialer

– Vårt formål med BMW VISION NEXT 100 var å utvikle et framtidsscenario som mennesker kan engasjere seg i. Nye teknologier kommer til å åpne for helt nye muligheter for kjøreopplevelser i fremtiden, sier Adrian van Hooydonk, sjef for BMW Group Design.

– Den 7. mars vil stå som en milepæl i bilhistorien. I dag ser vi tilbake på et århundre med definerende innovasjoner og bilhistorie. For et fremtidsrettet konsern som BMW Group er det naturlig at vi også bruker jubileet til å se fremover. Vår klare ambisjon er at BMW Group skal være en ledende aktør i utviklingen av nye løsninger for mobilitet i fremtiden, sier Emanuel Bret, administrerende direktør i BMW Group Norge.