Hjem Nyheter Nyheter: Fiat 124 Abarth Spider

Nyheter: Fiat 124 Abarth Spider

Av Vegar Bjørge

Illustrasjon: Omniauto.it

Mange hjerter gleder seg til nye Fiat 124 Spider kommer for salg selv om det er en forkledd Mazda Miata. Her kan du lese mer om nykommeren. Nyheter: Fiat 124 Spider

Det som virkelig kan bli interessant er at Fiat planlegger en Abarth-versjon av Spideren og da snakker vi. I stedet for litt stusselige 140 hk skal Abarthen få over 200 hk til sin disposisjon. Dette vil nok øke morofaktoren enda noen hakk og den lette bilen kommer til å få superprestanda. Utvendig vil den ha panser og bagasjelokk i matt svart lakk, akkurat slik som forgjengeren fra 70-tallet hadde det.

Dette er vel nyheter som klinger godt i øret og egentlig bør det stoppe her…. eller? Den store nyheten som foreløpig ikke er bekreftet, det er at Fiat er tilbake i WRC i 2017 med 124 Spider Abarth. Navnet er forresten ikke spikret, for det er også mulig det blir en Abarth 124 Spider. Uansett er dette gode nyheter for oss rallyelskere og jeg gleder meg stort til 2017!

Om du nå skulle ha muligheten å kjøpe deg en ok julegave så anbefaler jeg denne:

1973 mod. Fiat 124 Abarth Rally Gr. 4 for 59 000 Euro. Kanskje ikke akkurat det kona vil gi deg, men det er jo ingen tvil om at du fortjener den….