Av David K Andersen

Nissans premium-merke Infiniti vil nå endelig ta opp kampen med BMW M3. Og de går grundig til verks. Motoren hentes nemlig fra Nissan GTR (Skyline) som er kjent for å være en av verdens råeste kjøremaskiner. Twin-turbo V6n gir i Q50 560 hestekrefter og 600 newtonmeter. I tillegg får bilen firehjulsdrift. Dermed gjør den 0-100 på under 4 sekunder, og topper nesten 290 km/t! Utseendet kan vi ikke klage på, topp moderne og masse karbon. Et par tre skår i gleden er det selvfølgelig. For det første selges ikke Infiniti i Norge. For det andre hadde vel ikke særlig mange av oss hatt råd til denne bilen. Og for det tredje er den ikke bekreftet for produksjon ennå. Så da får vi drømme, og iallfall håpe at Infiniti snart finner veien til Norge. Denne bilen blir nemlig å få med små turbomotorer med mye effekt, så den hadde vært et morsomt alternativ til BMW 3-serie!

Forrige artikkelGeneve-messen: Jaguar XE
Neste artikkelGeneve-messen: Maserati Alfieri