Hjem Nyheter Godt Nytt år

Godt Nytt år

Av Vegar Bjørge og David K Andersen

3 dager inn i 2013 og første arbeidsdagene i et nytt år er over. Mange bruker litt tid på å reflektere på hva som har skjedd og hva som ikke har skjedd. Noen bruker tid på å planlegge hva som skal skje og kanskje også hva som ikke bør skje. Bilogmotorbloggen.no kom til i 2012 av 2 som brenner for bil. Vi er mer enn gjennomsnitt interessert, og har vel brukt omtrent all fritid på bil. Alle våre tanker handler stort sett om bil. I min jobb kjører jeg mye bil, og selv om min bil ikke er noen perle eller drøm å kjøre, ser jeg ofte at andre har det. Og til min glede møter jeg dem ofte ute på veien. Slik er det også med David da han sitter og rydder snø eller kjører til og fra Oslo i sin noe utslitte BMW eller Honda. Med unntak av noen få år i vår ferske ungdomstid da hormonene raste som verst har altså livet handlet om bil. Hormonene har skyld i både kjerring og 3 unger, men heldigvis er det fortsatt tid til å tenke på bil. Slik ble altså denne bloggen skapt, og ønsket vårt er å dele interessen for bil med dere. Vi har også et ønske om at dette skal være en diskusjonsside hvor du kan gi oss dine meninger om det vi skriver.

I 2012 ble det 214 innlegg på bloggen, noen av de bra og noen sikkert ikke fullt så bra. En ting er sikkert, vi skal forbedre oss. Ambisjonene våre er store, men tiden strekker ikke alltid til. Det ble noen biltester, det ble mange nyheter og det ble mye motorsport. Vi ønsker oss enda mer av alt og flere nye ting håper vi kommer til. Vi skal teste flere biler, og vi ønsker å få til tester av mer enn en bil om gangen. Vi ønsker å følge motorsport tettere. Vi vil gjerne være der det skjer, men det går ikke an når det skjer så mye overalt, og man også har gjøremål og andre forpliktelser som kommer i veien. Likevel vil året som kommer handle enda mer om bil enn året som var. Vi har hatt over 36 000 treff på siden vår siden vi startet. Målet for året er ikke først og fremst flere besøkende, men at besøkende opplever siden bedre og leser mer hos oss. Vi klarer ikke å være først med det første, men vi klarer og gi deg våre tanker rundt det viktigste av det som skjer.

Hilsen Vegar

Jeg slutter meg til det Vegar sier, og jeg vil benytte anledningen til å takke ham for at han dro meg med på bloggen. Vegar og jeg har såvidt kjent til hverandre siden ungdommen, men for noen år tilbake begynte vi å ende opp i familieselskaper via felles venner. Disse selskapene ble brukt til heftige bildiskusjoner time etter time og det i den grad at vi stort sett blir utstøtt og henvist til et hjørne av stua nå for tiden, så vi ikke forstyrrer de mer normale gjestenes ve og vel. I fjor kom Vegar med ideen om en felles blogg, og siden jeg liker å skrive syntes jeg det var en glimrende ide. Som Vegar sier, vi klarer ikke å være først med alle nyheter, teste alle biler, eller dekke alt som skjer innen motorsport. Men vi håper at det vi skriver er verdt å lese og kanskje også litt mer enn det. Jeg håper vi noen ganger får leserne til å smile og le litt, å se nye sider av kjente og ukjente saker og biler og å bli engasjert og litt provosert. Det er et mål at du skal kunne klikke deg inn på Bil og Motor Bloggen hver dag og finne noe nytt å lese. Og ikke minst er målet at det du leser hos oss er så bra at du gleder deg til å komme innom dagen etter for mer.

I tillegg til å skrive mer og bedre om bil, skal det bli mye mer av dette for min del i 2013.

Hilsen David

2013 gir rom for mer og vi ønsker oss noen og dele dette rommet med. Ønsker du å være med videre på en spennende satsing og på den beste privat drevne nettsiden om bil i Norge, så hør av deg. Vi har en mail, den er bilogmotor@live.no. Send beskjed til oss på den og kom gjerne med forslag til forbedring og hva du skal bidra med.

GODT NYTT ÅR!