En garasje er så mangt og er ofte et eget tilholdssted for gubben i huset. Det er mange som tilbringer mer tid her enn i sin egen stue, og da er det viktig at garasjen er i orden.

Mange tror vi menn er rotete av oss, men om du tar deg tid til å gå i forskjellige garasjer, vil du finne mange petimetere rundt omkring i vårt langstrakte land, og mange av oss er sykelig opptatt av systemer og orden. Selvfølgelig prater vi da om verktøyet vårt.

For mange er verktøyet like viktig som bilen, og ikke så sjeldent er det også mye mer verdt enn bilen. Alt av skraller, skrutrekkere, stjernetrekkere, kabeltenger, spesial verktøy og andre duppedingser plassert på riktige steder hvor du fort finner eksakt det du trenger. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene, men om det er fremmed for deg, så er det ikke for sent å starte. Jobben i garasjen blir morsommere og enklere om du har litt orden. Mangler du verktøy så finner du det hos TopBildeler.co.no.

For å ha orden på verktøyet er det smart og ordne det i skap eller traller. Traller er enkle å ha med rundt i garasjen, men kan også fort bli tunge når de er fulle med verktøy. Pass på at de er stødige også når skuffer er åpne, så det ikke skjer ulykker. Pass på å kjøpe låsbare skap så uvedkommende ikke kommer til, og enda viktigere, så man slipper ulykker med barn som drar ut alle skuffene og får tralla til slutt over seg.

Verktøyskap er også smarte til sitt bruk, og mange tapetserer hele vegger med låsbare og brannsikre skap. Det koster litt penger, men er verdt investeringen, for smarte oppbevaringsplasser er gull verdt om du vil ha orden på verktøyet.

Er man interessert i garasjen og bruker mye tid i den, så er det på grunn av noe, og ofte på grunn av det som er parkert i garasjen. Med riktig og godt utvalg av verktøy er det enklere å gjøre reparasjoner og utbedringer på egen hånd, og du kan spare dyre verkstedregninger.

Har du en hobbybil er det alltid en fordel å ha verkstedhåndbok, og her er Haynes` verkstedbøker i en egen klasse. Disse kan du finne på de forskjellige markedsplassene på internett, slik som Finn.no, men de kan også kjøpes nye hos flere bokhandlere på nett. I tillegg kan man finne mye informasjon i enkle søk i Wikipedia, men her er det et mye større utvalg i engelske artikler enn i norske.

Mange garasjer er små miniverksteder, og det er ikke rart at mange menn bruker mesteparten av fritiden i garasjen. Heldigvis blir resultatene vist frem på gater og treff rundt om kring i hele landet til glede for bilentusiaster i alle aldre.